fbpx

O nama

Haakaa - Pumpice za izmlazanje, ekološki proizvodi za dojenje i bebe

Činimo majčinstvo jednostavnim, lakim i boljim za prirodu

Haakaa je porodični brend sa Novog Zelanda koji roditeljima obezbeđuje sigurnu, prirodnu, netoksičnu i ekološku opremu za mame i bebe. Potpuno smo posvećeni stvaranju modernih, praktičnih i održivih proizvoda, bezbednih za našu decu kao i za našu planetu. Ponosni smo što u nas imaju poverenje mame, bolnice i eminentni stručnjaci širom sveta. 

Haakaa je razvijena kroz našu borbu da pronađemo netoksične i bezbedne proizvode za našu kćerku Kortni. Kortni je osoba sa posebnim potrebama, koja pored drugih invaliditeta ima i autizam. Kada su njeno zdravlje i očuvanje prirode za njenu budućnost postali naš glavni prioritet – Haakaa je rođena!

Ponuda ekoloških proizvoda za bebe i decu je bila na vrlo niskom nivou. Većina ekološki osvešćenih brendova imala je ograničen asortiman a isporuka na Novi Zeland bila je komplikovana i skupa. U tome smo videli priliku da roditeljima ponudimo praktične proizvode, bezbedne za njihovo i zdravlje njihovih beba.

Svi Haakaa proizvodi su dizajnirani i testirani na Novom Zelandu, proizvedeni u odabranim naprednim međunarodnim fabrikama. Dizajnirani su i testirani u skladu sa najvišim svetskim bezbednosnim standardima kao što su evropski EN14350 i Američki FDA.

Prilika da prenesemo poruku drugim porodicama je pravi blagoslov. Stvaranjem ekoloških proizvoda ne samo da štitimo našu dragocenu decu od štetnih hemikalija i toksina, već obezbeđujemo njihovu i budućnost naše planete. 

Iskreno verujemo da se sve dešava sa razlogom.  Iako je odgajanje deteta sa posebnim potrebama ponekad izazovno i iscrpljujuće, ovaj neverovatan brend i naše putovanje ne bi započeli bez nje.  Beskrajno smo zahvalni na svim iskustvima i lekcijama kojima nas Kortni svakodnevno uči. Njen osmeh i borbeni duh su pokretačka snaga svakog od nas.

Hvala što birate Haakaa!

Srdačno,
Kortni s porodicom

has been added to your cart.
Checkout